Akustiske udfordringer i hjemmet

Er det for meget for ørerne, når alle er hjemme?

Vi kan hjælpe jer på en enkel og prisfornuftig måde

Lyden i hjemmet

Akustiske udfordringer kan være voldsomme i moderne byggerier. En familie med børn kan være belastet, og det kan være helt enkelt at løse.

En lyddæmpende opslagstavle eller to opsat det rigtig sted kan være nok til at løse akustikproblemet.

Skriv eller ring, så kan vi fortælle dig hvor let det er at løse.

Er du fingernem kan du selv montere, ellers hjælper vi gerne.

Børn der leger

Huset fyldt med unger og legekammerater kan være en udfordring i sig selv, men hvis I døjer med akustikproblemer, kan det blive helt uudholdeligt.

Forestil dig, at et par plader i en flot farve, der passer til dit hjem, sat op på strategisk rigtige steder, kan gøre en verden til forskel.

Lad os hjælpe dig uden at budgettet ryger.

Akustiske løsninger til private hjem

Vi hjælper dig, så du også kan læne dig tilbage og nyde akustikken i din stue.

PROCESSEN

I kontakter os pr. mail info@nordic-acoustic.dk og beskriver kort, hvad problemet er. Er det højloftede rum, der runger, åbne planløsninger, spisesituationen eller andet, der er lydmæssigt problematisk.

Når problemet er lokaliseret, vil vi sammen udarbejde en strategi, eventuelt med udgangspunkt i tegninger, der angiver mål på de flader eller møbler, der skal akustik-reguleres.

Vi udarbejder en opsætningsplan, fremsender farveprøve, eventuelt tegninger, der viser specielle løsninger, f.eks fritstående reoler, hvor bagsiden bliver en akustik-absorbant og afgiver et endeligt samlet tilbud. Vær opmærksom på at leveringstiden ved større opgaver kan variere.

Få hjælp til akustikken i hjemmet

Vi hjælper med at gøre hjemmet til et akustisk fristed.