Erhverv – kontorer mm.

Har I udfordringer med akustikken på kontoret?

Lad os hjælpe med at give jer arbejdsro

kontormiljøer

Moderne kontormiljøer er en stor udfordring for personalet. Det er stressende at arbejde under støj og forstyrrelse. Man får hovedpine og er utilpas, ofte uden at man kan sætte navn på årsagen.

Det er enkelt at løse de akustiske problemer med lydabsorbenter fra Nordic Acoustic. De er lette at montere, holdbare og af høj kvalitet og fås i mange farver og former. Vi kan levere en enkel og konkurrencedygtig løsning.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at forbedre dit kontormiljø.

Få arbejdsro

Det kan være umuligt for den enkelte medarbejder at tackle den akustiske udfordring på en arbejdsplads. Vi kan hjælpe med at udforme en enkel og prisbillig løsning, som kan afhjælpe problemet fuldstændigt.

Kontakt os, så vi kan hjælpe med at udforme den løsning, som er optimal på jeres arbejdsplads.

Akustiske løsninger til kontorer 

Processen

I kontakter os pr. mail info@nordic-acoustic.dk og beskriver kort, hvad problemet er. Er det mødelokalet, storrumskontoret eller fællesrummene, der er lydmæssigt problematiske?

Når problemet er lokaliseret, vil vi sammen udarbejde en enkel strategi, eventuelt med udgangspunkt i tegninger, der angiver mål på de flader eller møbler, der skal akustik-reguleres. 

Vi udarbejder en opsætningsplan, fremsender farveprøve, eventuelt tegninger, der viser specielle løsninger, f.eks fritstående reoler, hvor bagsiden bliver en akustik-absorbant, og afgiver endeligt samlet tilbud. Vær opmærksom på at leveringstiden ved større opgaver kan variere.

Få hjælp til akustikken på kontoret

Vi hjælper med at opnå et godt arbejdsmiljø.