skoler og institutioner

Oplever I akustiske udfordringer i jeres klasselokaler?

Er I generet af akustikken i klasselokalerne?

Skoler og institutioner

Skoler og institutioner, hvor mange mennesker er samlet, skaber ofte akustiske udfordringer. Der er store krav til både absorbering (på områder, hvor mange mennesker taler samtidigt) og til reflektion (en person skal kunne høres).

Vi ved, at akustiske problemer kan påvirke et enkelte individ og skabe koncentrationsbesvær, hovedpine og generel utilpashed. Faktorer, som enkelt kan løses og bibringe gode rammer.

Vores løsning bygger på enkelthed og fleksibilitet. Dette gælder både selve produktet og montering. Også det nødvendige valg brugeren står overfor, når der tales akustik, er gjort enkelt.

Akustikken i skoler

Oplever I akustiske problemer i jeres klasselokaler? Har I elever eller lærere med hovedpine eller andre trivselsmæssige gener, som er svære at forklare? Er det svært at høre hinanden? Eller er der bare “dårlig stemning” og svært at sætte fingeren på problemet?

Det har vist sig, at der, hvor vi har løst de akustiske udfordringer, forsvandt almindelige trivselsproblemer samtidigt. Vi ved, vores kunder har gavn af vores løsninger. Alle melder tilbage, at generel trivsel og arbejdsmiljø er forbedret. Se nedenfor, hvordan vi har løst problemerne på Humlebæk Skole.

Kontakt os og lad os hjælpe jer med jeres udfordringer på en enkel måde.

pakkeløsning til skoler

Vi har udviklet 3 pakker, der dækker generelt. De målretter sig mod forskellige rumstørrelser og mod optimal lyddæmpning.

Ud fra jeres præcise behov leverer vi den pakke, der passer til situationen. Ønsker I hjælp til monteringen, kan vi også tilbyde dette.

Pakkerne er størrelsesmæssigt sammensat så de modsvarer ca. 30 % af gulvarealet og opsat, så de udfylder rummets behov for lyddæmpning.

Kontakt os, hvis I har brug for mere information eller hjælp til bestilling af pakker.

vores pakkeløsninger til skoler og institutioner

Pakkeløsning 1

Løsning til rum på  ca.  30/45 m2.

Vi leverer paneler i 5x80x80 i farven sand, hvid eller sort, samt elementer til det aftalte montagesystem. I monterer selv.

Afhængig af loft og vægmateriale skal I indregne eventuelle ravplugs eller andet, der sikrer, at panelerne sidder korrekt.

Pris fra kr. 11.500,-

Pakkeløsning 2

Løsning til rum på  ca.  45/55 m2.

Vi leverer paneler i 5x80x80 i farven sand, hvid eller sort, samt elementer til det aftalte montagesystem.I monterer selv.

Afhængig af loft og vægmateriale skal I indregne eventuelle ravplugs eller andet, der sikrer, at panelerne sidder korrekt.

Pris fra Kr. 14.000,-

Pakkeløsning 3

Løsning til rum på  ca. 55/65 m2.

Vi leverer  paneler i 5x80x80 i farven sand, hvid eller sort, samt elementer til det aftalte montagesystem. I monterer selv.

Afhængig af loft og vægmateriale skal I indregne eventuelle ravplugs eller andet, der sikrer, at panelerne sidder korrekt.  

Pris fra kr. 16.500,-

Montering og opsætning

Vi har flere forskellige monteringssystemer, der gør panelerne enkle at opsætte overalt.

  • Magnetopsætning – sikrer at panelerne kan flyttes rundt
  • Skrueopsætning – traditionel opsætning
  • Skjulte beslag –  flot og æstetisk

Lyd absorbent

Skrueopsætning

Skjulte beslag

PROCESSEN

I fremsender en løs håndskitse, der viser rummets størrelse, eventuelt med angivelse af lamper og andre loftsinstallationer, en kort beskrivelse af materialer og overflader samt et par fotos.

Send det hele til info@nordic-acoustic.dk.

Vi udarbejder en opsætningsplan, anbefaler en farve og et montageprincip og afgiver et endeligt tilbud med og uden montering.

Herefter afventer vi jeres endelige beslutning. Så enkelt er det.

Enkle løsninger på komplekse udfordringer

Humlebæk skole

“Vi er glade og har ro i ørerne nu”.